toonzaal top tegel04-geluveld
tegels west vlaanderen te koop
tegels te koop geluveld tegelhuis west-vlaanderen
Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Tegeloutlet in keramische tegels en natuursteen tussen Kortrijk en Ieper.

Zelfplaatsers vinden bij Top Tegel 04 te Geluveld, West vlaanderen een ruime tegeloutlet. Met daarin keuze uit verschillende aanbiedingen in vloertegels. Zoals loten, restpartijen en eindereeksen in tegels.  Dit zowel in natuursteen tegels als keramische tegels van 1cm en 2cm. De beschikbare hoeveelheid varieert van product tot product. Wij stellen er u niet enkel vloertegels voor. Maar ook wandtegels, tabletten, natuursteen voor binnen en buiten, plinten, mosaic, en zoveel meer. Breng dus zeker een bezoekje aan onze tegeloutlet tussen Kortrijk en Ieper.


Promoties in vloertegels & wandtegels

Naast loten en restpartijen vind je in ons tegelhuis ook heel wat promoties op onze nieuwe collecties wandtegels en vloertegels.
Volg ons via facebook voor de laatste nieuwe promoties en top tips.

promotie en korting op grote tegels 75x75cm bij Top Tegel 04

Flinke korting op de geselecteerde keramische tegels van onze nieuwe collectie.

promotie en korting op keramische terrastegels 2cm dik bij Top Tegel 04 in ieper

Promoties en acties op onze keramische terrastegels, 2cm dik.


Restpartijen, kwalitateit maar goedkoop

Wil je als zelfplaatser graag goedkope tegels kopen, maar niet inboeten in kwaliteit? Dan ben je bij de tegeloutlet van Top Tegel 04 aan het juiste adres. In ons tegelhuis te Geluveld stellen we je een grote keuze in outlet tegels voor. Onze aanbiedingen zijn steeds eerste keuze tegels. Je vindt er vloertegels zowel in 45×45, 60×60, 80×80 of parket tegels.  Wandtegels in grote of kleine formaten, restanten van mozaïek tegels, zelliges en zoveel meer. Onze loten en restpartijen starten vanaf 10m². Maar we stellen je ook grote restpartijen in tegels voor tot 400m². Genoeg keuze dus voor de zelfplaatser die op zoek is naar budgetvriendelijke tegels. Zowel in natuursteen als keramiek of voor binnen en buiten. Vergeet zeker niet te vragen naar onze loten in plinten en tabletten. Kortom kom een kijkje nemen in onze toonzaal in West Vlaanderen, Geluveld en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod.

tegeloutlet bij Top Tegel 04 in Geluveld

Top Tip: Tegels zelf plaatsen? Altijd vlak met een levelling systeem

Een levellingsysteem, ook wel tegel nivelleersysteem genoemd, voorkomt ongelijke tegelvloeren. Ideaal voor grote tegels of keramische parket tegels. Met een levelling systeem kan elke doe-het-zelver eender welke tegel makkelijk zelf plaatsen. Bekijk dus snel onze plaatsingstips voor een levellingsysteem of tal van andere Top Tips.