Patroontegels van Venis Porcelanosa te koop bij Top Tegel 04 nabij Menen
venis porcelanosa wandtegels met structuur te koop bij Top Tegel 04 nabij Ieper
mozaiek tegels van l’Antic Colonial te koop bij Top Tegel 04 nabij Kortrijk
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

De nieuwste trends in de tegels vind je op het tegel blog van Top Tegel 04

Op zoek naar inspiratie voor je vloer? Wil je weten welke tegel trends er hot zijn? In ons tegel blog lees je niet alleen de allerlaatste nieuwigheden. Maar we zetter er ook heel wat handige weetjes in tegels, natuursteen of parket voor jou op een rijtje.

Gouden wandtegels.

Gouden wandtegels en accenten zijn een nieuwe trend in de tegelwereld. Vergeet matte kleuren want goud is the next big thing. Lees hier meer over metallic tegels.

steenstrips voor buiten en binnen

Originele gevel in natuursteen

De vraag naar gevelbekleding is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteen strips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur. Daarnaast kan je jouw gevel er een originele toets mee geven. Lees hier meer over hoe je je gevel kan bekleden met natuursteen.

Zwarte hexagon tegels met relief

5 toepassingen van hexagon tegels

Hexagon tegels zijn niet te missen in de laatste nieuwe interieurboeken of beurzen. Naast metrotegels en zelliges zijn ze de meest trendy tegels. Je vind ze in verschillende formaten, kleuren of patronen. En bovendien bestaan deze honingraat tegels zowel in keramiek of natuursteen.

bruine muretto's als wandtegels

Een spatwand in de keuken

De spatwand beschermt de muur achter het werkblad tegen opspattend water en vet. Keukentegels krijgen het minder hard te verduren dan het werkblad. Maar de wandtegels moeten toch tegen een stootje kunnen. Welke materialen vaak gebruikt worden als spatwand in de keuken vind je hier terug.

grijze wandtegels met vierkante mozaiek tegels

Badkamer ideeën

Vloerbekleding voor je badkamer kiezen is niet eenvoudig. Zo moet je met heel wat aspecten rekening houden. In de eerste plaats is je persoonlijke voorkeur en smaak belangrijk. Maar daarnaast moet de badkamervloer ook comfortabel aanvoelen. Maar bovenal bestand zijn tegen water. We zetten hier de verschillende badkamervloeren voor je op een rijtje.

trappen in natuursteen

Trappen in natuursteen

Een trap in natuursteen is een duurzame keuze. Want natuursteen geeft karakter aan je interieur. Een trap in natuursteen biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn dus hetzelfde. Hier zetten we voor jou alle weetjes over trappen in natuursteen op een rijtje.

moodboard in tegels

Kleuren combineren

Tegels kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen. Bij elke woning passen andere tinten. Bij Top Tegel 04 tekenen wij een graag een 3d tekening van uw ruimte uit. Soms ga je ook graag zelf aan de slag. Hoe je zelf geslaagde kleurencombinaties kan samenstellen die passen bij jouw inrichting lees je hier op ons tegel blog.

zwembadtegels, zwembad in natuursteen

Een zwembad en natuursteen

Een zwembad in huis of tuin geeft aan uw woning een zekere stijl en allure. Afgewerkt met natuursteen wordt de luxe uitstraling nog meer benadrukt. Lees hier dus meer over een zwembad in natuursteen.

invloed van kleur op een ruimte

Het psychologisch effect van kleuren.

Kleur geeft een ruimte persoonlijkheid. Ze kunnen een kamer verkleinen of net groter doen lijken. Kleuren hebben dus een belangrijk invloed op hoe je de ruimte ervaart. Naast het ruimtelijk effect heeft kleur een impact op de gemoedstoestand en gevoelstemperatuur. Kies dus het kleur van uw tegel aangepast aan de functie van de ruimte. Lees hier meer over het psychologisch effect van kleur.

Landelijke woning in de kijker.

Voor deze realtisatie trekken we naar Veurne. De opdrachtgever was op zoek naar een thuis die wonen en werken kan combineren. Het resultaat? Een landelijke woning met alle comfort van vandaag. Neem je mee een kijkje in deze woning?