previous arrow
next arrow
Slider

5 Verschillen toepassingen van hexagon tegels.

Hexagon tegels, Ze zijn niet te missen in de laatste nieuwe interieurboeken of beurzen. Naast metrotegels en zelliges zijn ze de meest trendy tegels. Je vind ze in verschillende formaten, kleuren of patronen. En bovendien bestaan deze honingraat tegels zowel in keramiek of natuursteen. Bij Top Tegel 04 stellen we je heel wat hexagon tegels voor.  Je kan ze zowel als vloertegels of wandtegels plaatsen. Ben je op zoek naar een originele accentmuur? Dan zijn hexagonale mozaïek tegels de ideale eyecatcher. Hieronder vatten we alvast 5 verschillende toepassingen van hexagon tegels voor je samen.

hexagonale patroon tegels voor de vloer of wand

1. Vloertegels in een zeshoek.

Vandaag zie je Hexagonale vormen in verschillen interieurobjecten terug komen.  Je ziet je niet alleen in spiegels, uurwerken of servies. Maar ook in behangpapier of posters. Hexagon vloertegels zijn bovendien de meest populaire manier om dit natuurlijk honingraat motief in het interieur te integreren. Zowel als badkamertegels, vloertegels of in het toilet. Hexagon tegels zijn een niet te missen design object geworden. Vaak wordt er gekozen om deze tegels in een klassiek zwart/wit legpatroon te plaatsen. Maar ze bestaan zeker en vast ook in natuurtinten of in de moderne betonlook tegels.  Daarnaast zijn er ook patroontegels in hexagon formaat. Deze keramische cementtegels in zeshoek geven dan ook pit aan elke ruimte. Naast hexagonale tegels bestaan er ook octogonale tegels. Deze vloertegels hebben 8 hoeken en worden vaak gecombineerd met een klein vierkant tegeltje.

patroontegels-mix-badkamer-keuken

Hexagonale betonlook tegels voor een stoer interieur.

patroontegels-mix-badkamer-keuken

Zeshoekige reliëf tegels die een patroon en tekening vormen.

bruine hexagonale tegels zijn denieuwe trend

Bruine keramische tegels in hexagon formaat.

een stoere zeshoekige tegel in donkere kleuren

Tegels in natuursteen vind je bij Top Tegel 04. Ook in hexagon formaat.


2. Hexagon tegels aan de wand.

Hexagonale wandtegels bestaan er in heel wat verschillende prijzen en afwerkingen. Zo zijn er de budgetvriendelijke hexagonale wandtegels in faience. Deze geëmailleerde tegels zijn enkel geschikt voor de wand. Ze worden dus best niet op de vloer geplaatst. Daarnaast bestaan er ook heel wat volkeramische hexagonale wandtegels.  Deze zeshoekige tegels kan je perfect op de vloer en wand plaatsen.  Dit heeft als voordeel dat je  jouw ruimte optisch groter kan maken. Ideaal dus bij kleine badkamers of in het toilet. Hexagonale wandtegels bestaan in verschillende formaten en kleuren.  Zo bestaan er hexagon tegels in marmerlook, betonlook of hebben ze een hip patroon.

mix van hexagoanle tegels voor de wand
hexagoanle tegels met kubus print

Maak van je spatwand een echte eye catcher met hexagon keukentegels.

grote hexagoanle tegels

Zeshoekige tegels kan je in heel wat verschillende legpatronen plaatsen.

hexagoanle tegels kan je overal plaatsen

Zeshoekige tegels kan je zowel als vloertegels en wandtegels plaatsen.

patroon tegels in hexagoon vorm

Bij Top Tegel 04 stellen we jou heel wat keramische cementtegels voor. Ook in hexagon formaat.


hexagonale parket tegels in keramiek

3. Hexagon tegels in hout.

Tegels in honingraat doen ons denken aan de natuurlijke vorm van een beienkorf. De zeshoekige vorm van hexagon tegels is dus gebasseerd op de natuur. Daarom combineren deze tegels erg goed met natuurlijke elementen. Zoals hout en natuursteen. Bij Top Tegel 04 stellen we jou de laatste nieuws trend in hexagonale tegels voor: zeshoekige tegels in hout fineer of keramische parket tegels. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen oogt het honingraat patroon één geheel. Want het legpatroon is wel zichtbaar, maar niet overduidelijk aanwezig. Je kan deze hexagonale parket tegels ook perfect als wandtegel plaatsen. Vooral kleine tegeltjes zijn hier ideaal voor.

haxagonale parket tegels in keramiek

Hexagonale tegels met een houtstructuur.

parket tegels met patroon in hexagoon

Patroon tegels in hexagon met een houtlook.

hexagonale parket tegels in de mix

keramische parket tegels in zeshoek.

hexagonale parket tegels van lalegno

Nieuw bij Lalegno: Hexagonale parket in hout.


4. Hexagonale mozaïek tegels.

Wie op zoek is naar een leuke eye-catcher voor zijn interieur kan zijn zoektocht hier stopppen. Ga voor hexagon tegels en voeg een grote portie pit toe aan uw interieur! Geïnspireerd op patronen uit de natuur brengen deze mozaiek tegeltjes de natuur binnen in elke hedendaags interieur. Vandaag zien we ze weer overal opduiken in keukens, badkamers, of in het toilet.
Toonaangevende tegelfabrikanten schuiven deze zeshoekige tegel als de heersende trend naar voren. Naast een unieke look met een sterke persoonlijkheid ben je met hexagontegels dus ook volledig up to date. Mooi meegenomen!

Hexagonale glasmozaïek van Onix

Hexagonale mozaiek in keramiek met een marmer look

Hexagonale mozaiek tegels voor de wand.

Hexagonale mozaïek van L' Antic Colonial

Zwarte mozaiek tegels in mix van blinkend/mat.

Mozaiek in carrara natuursteen

Zeshoekige marmer mozaiek in natuursteen

Glasmozaïek van Onix koop je bij Top Tegel 04

Glasmozaiek als spatwand in de keuken


mix van hexagoanle tegels voor de wand

5. Hexagonale marmerlook tegels.

Wil je een eenvoudige ruimte tot leven laten komen en meer diepte geven? Maar toch nog steeds een luchtig interieur behouden? Dan zit je met hexagon marmer tegels goed. Naast uitstraling en karakter voeg je hiermee een extra dimensie toe aan je woning. De harmonieuze natuursteen motieven zorgen voor een gezellige en rustgevende sfeer. Zodat je zorgeloos kan genieten van je thuis. Hexagon tegels in een marmerlook komen extra tot hun recht in combinatie met hout of zachte kleuren. Je vindt ze in verschillende formaten, kleuren en motieven. Vaak worden ook grote met kleine tegels gecombineerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hexagonale marmer tegels bestaan zowel in natuursteen als keramiek. Wat als voordeel heeft dat ze makkelijk zijn in onderhoud. En weerbaar tegen krassen en slijtage. Wie helemaal in to mixen en matchen is, zal zich hiermee kunnen uitleven. Nu nog een goede vakman met een vaste hand vinden!

vloertegels in hexagonale marmerlook

Keramische marmerlook tegels als vloertegels.

zwarte marmerlook tegels voor de vloer

Natuursteen tegels bestaan ook in hexagon formaat.

keramische marmer tegels in zeshoek voor de wand

Hexagonale tegels kan je perfect als wandtegel plaatsen.

hexagonale relief tegels in formaat 30x60 voor de wand

Keramische reliëf tegels in formaat 30x60cm met klein zeshoekig motief.