Een natuursteen gevel kan ook bij jou.

De vraag naar natuursteen gevel bekleding is de laatste jaren sterk toegenomen. Want Natuursteen strips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur. Daarnaast kan je jouw gevel er een originele toets mee geven. Je kan bij Top Tegel 04 kiezen uit een uitgebreid aanbod mozaïeken en strips in natuursteen.

natuursteen stroken als steenstrips in leisteen

Natuursteen strips koop je bij Top Tegel 04

Het aanbod natuursteenstrips biedt een ruime keuze aan strips voor terras, oprit, gevel en wand. De natuursteenstrips zijn een perfecte aanvulling op de vloertegels in natuursteen. Bijna in elke natuursteen bieden wij ook strips aan zodat u creatieve combinaties kan maken. Denk maar aan een badkamervloer in leisteen, gecombineerd met strips aan de wand van de inloopdouche. Of als originele gevelbekleding? Ook voor de oprit kan u strips kiezen, wij raden dan een dikte aan van 3 cm. Lees hier meer over natuursteen strips voor de oprit of het terras.

graniet strips als terrastegels recht op recht geplaatst

 Graniet strips in oude frijnslag

terras in grijze graniet strips in oude frijnslag

Graniet strips in oude frijnslag

hoe ziet oude frijnslag tegels er van dicht bij uit

Graniet tegels in oude frijnslag

basalt strips recht op recht geplaatst

Basalt strips in oude frijnslag


Stoneskin is de huid van de natuursteen

Stoneskin is een reeks ruwe natuursteen strips die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden als wand- of gevelbekleding. Zoals de naam van het product zelf zegt. Stoneskin wandtegels worden gemaakt van de ‘huid van de natuursteen’. De korst- of randplaten worden in fijne reepjes gesneden en verzameld in een plaket van formaat 60 x 15 cm. Dit zorgt ervoor dat de plaatsing heel wat sneller en eenvoudiger wordt. Bovendien zijn er geen ‘voegen’ zichtbaar. De strips worden geplaatst door middel van dubbele verlijming. Het resultaat is een originele gevel! Ook in combinatie met hout of crepi geven deze strips een natuurlijke toets aan uw woning.

Steenstrips in leisteen voor binnen

Witte steenstrips in quartz

Rockpanels, de ruwe wandbekleding

De Rockpanels zijn een variant op de Stoneskin afwerking maar dan in een nog meer ruwe vorm. Rockpanels zijn onregelmatige, ruwe stukken natuursteen gegoten in een betonplaket. U kan deze natuursteenstrips binnen én buiten toepassen, gegarandeerd creeërt u een muur met karakter!


Natuursteen mosaics

De reeks mozaïeken in natuursteen, is een bonte verzameling van formaten, stijlen en kleuren. De meest populaire toepassing voor natuursteenmozaïeken is de badkamer: als douchewand, in de wellnessruimte of hammam.

accentmuur in mozaiek tegels